1

Erről fog szólni az én MesterAkadémiám

Hírnév? Címlapfotó? Díjak? Te mit szeretnél elérni az énekléssel? Caramel arra biztat: inkább az a cél lebegjen a szemed előtt, hogy a zenéddel élményt és örömet szerezz!

2

Így írom a dalt

Harmóniamenet, dallam, dalszöveg: ezek egy dal alapjai. Mi történik, ha valahol hiba csúszik a zeneszerzés folyamatába, vagy nem jön az ihlet? Caramel ezekre a helyzetekre mutat megoldást!

3

Átutazóban intró és refrén között

Caramel az „Átutazók” című számmal lépésről lépésre bemutatja, hogyan épül fel egy popdal, milyen szerkezeti elemektől és megoldásoktól lesz igazán izgalmas az összhatás.

4

Átutazóban refrén és lezárás között

Caramel elárulja, hogyan építkezik egy dal, milyen extra elemeket lehet belecsempészni az élmény fokozásáért, mitől jön meg az Átutazók igazi lüktetése, és mennyire fontos az izgalmas lezárás!

5

A dalszövegírás technikái

Caramel a dalszövegírás szubjektív és kreatív folyamát mutatja meg, ahol nem kőbe vésett, sokkal inkább íratlan szabályok érvényesülnek. Tippjeinek segítségével közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy egy igazán jól működő dalszöveged születhessen.

6

Találd meg a hangod!

Caramel saját módszereivel segít megtalálni a természetes hangszínedet. Elárulja a saját beéneklési és gyakorlási technikáit, illetve arra biztat, hogy gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj!

7

Szabadulj fel!

Caramel élesben, egy amatőr énekesnő, Anikó segítségével mutatja meg, hogyan lendülj túl apró trükkökkel a kisebb nehézségeken, és miként légy szabad és játékos az énekstílusod fejlesztésében!

8

Felvétel indul!

Elérkezett a nagy pillanat: az elkészült dalról stúdiófelvétel készül! Caramel élesben, Nagy Bogi segítségével mutatja meg, hogy még az utolsó simítások során is alakul a felvétel!

9

Záróakkord

Ha már tudod, hogy mit szeretnél, és miről álmodsz, akkor csupán annyi a dolgod, hogy ragadd meg a lehetőséget, és minden döntést ennek a célnak rendelj alá!