1

Erről fog szólni az én MesterAkadémiám

D. Tóth Kriszta saját tapasztalataiból merítve végigkísér egy ötlet megvalósításának útján, és közben arra bátorít, hogy vágj bele te is!

2

Ugorj az ismeretlenbe!

Ha úgy érzed, boldogtalan vagy, vegyél egy nagy levegőt, és ugorj az ismeretlenbe! D. Tóth Krisztától lendületet és útmutatást kapsz a változtatáshoz.

3

Itt az ideje, hogy változtass!

Kriszta ebben a részben megosztja veled, hogyan találd meg te is a problémáid gyökerét! Vizsgáld meg önmagad, tedd fel magadnak a megfelelő kérdéseket, találd meg a flow élményeket, és indulj el a megújulás útján!

4

Találd meg az álomötleted!

Van olyan ötleted, amely visszatérően ott motoszkál benned? Itt az idő, hogy megvalósítsd! Kriszta ebben a részben egy álomötlet megvalósításának kezdeti lépéseiről és nehézségeiről tanít, a WMN példáján keresztül.

5

Így állj a csapatod élére!

Nem kell egyedül csinálnod! Ha megvan az ötleted, fertőzd meg vele a környezetedet és gyűjts magad köré támogatókat. Kriszta elmeséli, hogyan építette fel a WMN csapatát, és milyen nehézségekkel küzdött meg, hogy főnökből vezetővé válhasson.

6

Nézz szembe érzelmekkel és konfliktusokkal!

Egy jó vezető nem csupán a szakmájához ért, hanem az emberekhez is. Ha egy csapat élén állsz, nem csak szakmai kihívásokkal kell szembenézned nap mint nap, de érzelmekkel, konfliktusokkal is.

7

Így állj ki magadért nőként!

Számít-e, ha nő vagy? Kriszta ebben a részben olyan példákat mutat be, amikor nőként más bánásmódban részesült, de hallunk olyan esetekről is, amikor ennek nem volt jelentősége.

8

Hogyan képviseld az érdekeidet?

Kriszta megtanít, miként állj ki magadért, hogyan képviseld az ötletedet, hogyan tárgyalj, hozz meg döntéseket – és ami a legfontosabb: eközben pontosan tudd, hogy mennyit érsz!

9

Teremtsd meg az egyensúlyt!

Kriszta megosztja veled, hogyan sikerült megteremtenie a munka, a család és önmaga háromszögében az egyensúlyt. Segít felismerni, hogyan határozhatod meg önmagad és miként találhatod meg a saját életed prioritásait!