1

Erről fog szólni az én MesterAkadémiám

Kapitány István kurzusában elárulja, hogyan állítsd össze a győztes csapatot, és meg is mutatja, ő hogyan csinálta ezt karrierje során.

2

Állítsd magad mögé a csapatot!

Kapitány István szerint a jó vezető meztelen király, egy a sok közül. Mesterünk a saját történetén keresztül mutatja meg, hogy vezetőként mindig színpadon kell lenned, sosem bújhatsz el. Megosztja veled a legfontosabb vezetői értékeit.

3

Minden a közös célokkal kezdődik!

Kapitány István szerint mindenki pont annyit tud elérni, amennyi a maga számára a legmagasabban elképzelhető cél. Kérdés, te mint vezető hova teszed számára a lécet. Istvánnak meggyőződése, hogy a győzelem és sikerek eléréséhez az első lépés a közös jövőkép és a tiszta stratégia meghatározása.

4

Így kötelezd el a csapatodat!

Mindenki bajnok akar lenni – vallja Kapitány, aki konkrét tippeket ad arra, miként tudod elérni, hogy a csapatod beálljon mögéd, és kételkedés nélkül higgyen abban: együtt képesek vagytok a győzelemre.

5

Találd meg a tagok helyét a csapatban!

Kapitány úgy véli, nincs tehetség nélküli csapat, csak rossz vezetők vannak. Elárulja neked a legjobban teljesítő csapatok titkát, valamint azt, hogyan tudsz minél sokszínűbb tehetségeket választva világklasszis csapatot összeállítani.

6

Hozd ki mindenkiből a maximumot!

Vezetőként nem kell mindenhez értened. Kapitány István megtanít arra, hogyan tudod megtalálni a munkatársaid rejtett tehetségét, és miként lehetséges, hogy többet érjenek el, mint amit valaha gondoltak magukról.

7

Így tedd hatékonnyá egy napodat!

Kapitány saját napirendjén keresztül mutatja be, milyen vezérelvek alapján priorizál és hogyan osztja be hatékonyan az idejét. Megtanít, hogy a nemet mondás a túlélés záloga, és segít neked, miként kerüld el az egyik legnagyobb vezetői hibát: azt, hogy a fontos dolgokra nem marad időd.