1

Erről fog szólni az én MesterAkadémiám

Orvos-Tóth Nomémi kurzusában a játszmák világán végigvezetve tanít meg eligazodni az emberi kapcsolataid szabályrendszerében.

2

Értsd meg magadat és a másikat!

Ismerd meg a saját működésed és azt, hány ember él valójában benned. Orvos-Tóth Noémi megtanít, miként kezeld tudatosan, hogy melyik én-állapotból kommunikálsz. Rávilágít arra is, miért olyan fontos, hogy mindig biztosan azt mondd, amit valójában gondolsz.

3

Hogyan hatnak rád a láthatatlan erők az ismerkedésben?

Van-e értelme az igazit keresni? Miként befolyásolja már az ismerkedést is, hogy mit tanultál a szüleidtől gyerekkorodban a szeretetről? Orvos-Tóth Noémi beavat abba, hogyan tudsz egészséges belső képet kialakítani magadról és a másikról.

4

Ismerd fel a játszmákat, és hogy miért játszod őket!

Noémi megtanít, miként ismerd fel, hogy egy játszmába keveredtél. Mik egy játszma mozgatórugói, hogyan tudod elkerülni őket, s mit tehetsz azért, hogy ne fusd újra és újra ugyanazokat a sehova nem vezető köröket az életedben és a párkapcsolatodban.

5

Így válj le a szüleidről, és húzd meg a határokat!

Miközben felnőttél, te is örökre a gyereke maradsz valakinek. A szülői kapcsolódások nagyon nagy hatással vannak rád és a párkapcsolatodra is. Noémi megosztja veled, hogyan tudod elkerülni az após-anyós játszmákat, miként tudsz harmonikus kapcsolatot kialakítani és meghúzni az egészséges határokat.

6

Merd megélni az elengedést!

A szakítás ritkán történik mindkét fél akaratából. Az egyik fél még maradna, miközben a másik már kifelé igyekszik. Mit tehetsz, hogy ne csússz bele szakítós játszmákba? Hogyan dolgozd fel a veszteséget? Miért fontos a két kapcsolat között egyedül töltött idő?

7

Válj szabaddá és élj játszmáktól mentes életet!

Hogyan kerülhetsz abba az állapotba, amikor nem azért teszel valamit, mert kell, és nem azért nem teszed, mert tilos? A válasz: az önismereten keresztül! Tedd meg az első lépéseket Noémivel, hogy ne ismételd életed végéig ugyanazokat a negatív köröket, hogy tudatossággal, önreflexióval korrigálni tudj rajtuk!