1

Erről fog szólni az én MesterAkadémiám

Ördög Nóra kurzusában arra sarkall, hogy tanuld meg felismerni és megkülönböztetni egymástól a saját belső vágyaidat a kívülről érkező elvárásoktól!

2

Alakítsd át erőforrássá a gyerekkori elvárásokat!

Nóra elárulja, honnan merítette a bátorságot, ami alapján meghozta élete meghatározó döntéseit. Hisz benne, hogy nincs rossz döntés, csak döntés van. Az adott helyzetben kell odarakni magadat, és aztán rátenni még egy lapáttal.

3

Határozd meg, hogy ki szeretnél lenni és merre tartasz!

Mesterünk sosem mondott nemet félelemből a kihívásokra. Mindig az esélyt látta, és téged is arra biztat, hogy a lehetséges sikert lásd, ne a kudarcot. Így sosem lesz az a bizonyos „miért nem tettem meg korábban” érzésed.

4

Így birkózz meg a kívülről érkező elvárásokkal!

Mesterünk elárulja, hogy mindig is élt benne a bizonyítási vágy a külvilág felé. Megosztja, miért fontos bizonyos pontokon merész döntéseket hozni, leválasztani a külvilágtól érkező kritikát, meghúzni a határaidat, és nemet mondani.

5

Teremts szövetséget a párkapcsolatodban!

Nóra és Pali folyamatosan tanulják egymást. Hisznek benne, hogy ha pontosan ismered a párodat és a reakcióit, tudni fogod azt is, mikor és hogyan szabad kérni tőle – úgy, hogy közben tiszteletben tartod a másik szerepét és határait is.

6

Tartsd kézben a családi elvárásokat!

Nórának anyaként és vezetőként is nagy felismerései voltak az úton, és hisz benne, hogy azokat a bizonyos „aha” élményeket kell meglátni. Felismerte, hogy ösztönösen csinál jól dolgokat, és megtanulta ezeket tudatosítani magában.

7

Találd meg az egyensúlyt az életedben!

Nóra az élet ritka ajándékának tekinti, amikor valamit le tud húzni a „todo” listájáról, és ezeket tudatosan meg is ünnepeli. Arra biztat, hogy tanuld meg te is megveregetni a saját válladat, és találd meg a szelepet, amivel ki tudod engedni a napi nyomást.