1

Erről fog szólni az én MesterAkadémiám

Alföldi Róberttől kurzusában javaslatokat kapsz, hogyan legyél magabiztosabb és sikeresebb az életed minden területén.

2

Hagyd, hogy az álmaid vezessenek!

Alföldi arra biztat, hogy merj nagyot álmodni! Az utad során higgy magadban, figyelj, tanulj és kérdezz, hogy valóra váltsd az álmaidat.

3

Így építs csapatot!

Megtudjuk, miért érdemes csapatban gondolkoznod. Mire figyelj vezetőként ahhoz, hogy a csapatod támogatásával együtt elérjétek a közös célt.

4

Hogyan kezeld a sikert és a bukást?

A sikert és a kudarcot is fel kell dolgozni. Mindkét esetben a továbblépés alapja, hogy új célt tűzz ki, új feladatokat és kihívásokat találj magadnak. Alföldi a saját módszereivel segít.

5

Így szólalj meg!

Alföldi nyelvi példákon keresztül mutatja be a megszólalás és az első benyomás fontosságát. Gátlásos vagy? Ez a lecke neked szól!

6

Urald a szavaidat!

Alföldi színészként a jól érthető és magabiztos beszéddel nap mint nap foglalkozik. Elmondja, hogyan fejlesztheted a hangodat, a memóriádat és a szókincsedet.

7

Így jelenj meg!

Kiderül, a testbeszédedet, a mozgásodat és a megjelenésedet hogyan tudod a javadra fordítani. Tényleg fel lehet venni egy melegítőnadrágot az operába? Alföldi elmondja!

8

Érd el, hogy téged válasszanak!

Színházi válogatáson vagyunk, ahol Alföldi a gyakorlatban mutatja be, hogy a magabiztos, felkészült, bátor jelentkezőt mi különbözteti meg az átlagostól.

9

Így rendezek én, hogyan vezess te

Egy rögtönzött színházi próbán kiderül, hogyan instruál Alföldi, és miként tudunk egy ilyen helyzetből vezetőként és beosztottként is a legtöbbet kihozni a közös cél érdekében.

10

Mennyi önkritika elég?

Az igazi fejlődéshez arra is szükség van, hogy el tudd fogadni a környezet, a társaid visszajelzését, még akkor is, ha ez először kellemetlen. Tanulj meg eltávolodni a helyzettől, és gyakorolj önkritikát is.

11

Ne tervezd, csináld a karrieredet!

A karrier nem cél, hanem a munka eredménye. Legyen pontos elképzelésed arról, merre haladsz, tudd, pontosan hová szeretnél előrelépni. Alföldi szerint a karrier folyamatos figyelemből épül.

12

Élj meg minden pillanatot!

Alföldi Róbert legfontosabb meggyőződéseiről vall: éld meg a pillanatot, legyél jelen, bátran és nyíltan vállald magad és az érzéseidet!