Alföldi Róbert

Az önmegvalósítás technikáiról

werkfilm

Werkfilm

árak

Árak

videó

12 epizód

Alföldi Róbert

Messziről jött, nagy utat tett meg: Alföldi Róbert az ország egyik legismertebb és legelismertebb színésze és rendezője. Meggyőződéssel vallja, hogy őszinteséggel, kitartással, tanulással, nyíltsággal és szenvedéllyel te is messzire fogsz jutni.

Alfölditől az önmegvalósítás technikáiról szóló kurzusában gyakorlati javaslatokat kapsz, hogyan legyél magabiztosabb és sikeresebb az életed minden területén.

Segít, hogyan kommunikálj hatásosabban, hogyan kísérd a beszédedet testbeszéddel, és miként öltözz úgy, hogy az is az üzenet átadását szolgálja.

Hosszú évekig dolgozott vezetőként, így a csapatmunkáról és a vezetői szerep tanulságairól is értő tanácsokat hallasz tőle.

Tanácsokat ad a karriered építéséhez, és azt is megnézheted élesben, hogy Alföldi milyen szenvedéllyel dolgozik.

Epizódok

1

Erről fog szólni az én MesterAkadémiám

2

Hagyd, hogy az álmaid vezessenek!

Alföldi arra biztat, hogy merj nagyot álmodni! Az utad során higgy magadban, figyelj, tanulj és kérdezz, hogy valóra váltsd az álmaidat.

3

Így építs csapatot!

Megtudjuk, miért érdemes csapatban gondolkoznod. Mire figyelj vezetőként ahhoz, hogy a csapatod támogatásával együtt elérjétek a közös célt.

4

Hogyan kezeld a sikert és a bukást?

A sikert és a kudarcot is fel kell dolgozni. Mindkét esetben a továbblépés alapja, hogy új célt tűzz ki, új feladatokat és kihívásokat találj magadnak. Alföldi a saját módszereivel segít.

5

Így szólalj meg!

Alföldi nyelvi példákon keresztül mutatja be a megszólalás és az első benyomás fontosságát. Gátlásos vagy? Ez a lecke neked szól!

Mutasd a többi epizódot is