Alföldi Róbert
Az önmegvalósítás technikáiról

Messziről jött, nagy utat tett meg: Alföldi Róbert az ország egyik legismertebb és legelismertebb színésze és rendezője. Meggyőződéssel vallja, hogy őszinteséggel, kitartással, tanulással, nyíltsággal és szenvedéllyel te is messzire fogsz jutni.

Alfölditől az önmegvalósítás technikáiról szóló kurzusában gyakorlati javaslatokat kapsz, hogyan legyél magabiztosabb és sikeresebb az életed minden területén.

Segít, hogyan kommunikálj hatásosabban, hogyan kísérd a beszédedet testbeszéddel, és miként öltözz úgy, hogy az is az üzenet átadását szolgálja.

Hosszú évekig dolgozott vezetőként, így a csapatmunkáról és a vezetői szerep tanulságairól is értő tanácsokat hallasz tőle.

Tanácsokat ad a karriered építéséhez, és azt is megnézheted élesben, hogy Alföldi milyen szenvedéllyel dolgozik.


Video ikon 12 epizód
Alföldi Róberttől kurzusában javaslatokat kapsz, hogyan legyél magabiztosabb és sikeresebb az életed minden területén.
Teszt ikon
Alföldi arra biztat, hogy merj nagyot álmodni! Az utad során higgy magadban, figyelj, tanulj és kérdezz, hogy valóra váltsd az álmaidat.
Teszt ikon 9 perc
Megtudjuk, miért érdemes csapatban gondolkoznod. Mire figyelj vezetőként ahhoz, hogy a csapatod támogatásával együtt elérjétek a közös célt.
Teszt ikon 11 perc
A sikert és a kudarcot is fel kell dolgozni. Mindkét esetben a továbblépés alapja, hogy új célt tűzz ki, új feladatokat és kihívásokat találj magadnak. Alföldi a saját módszereivel segít.
Teszt ikon 11 perc
Alföldi nyelvi példákon keresztül mutatja be a megszólalás és az első benyomás fontosságát. Gátlásos vagy? Ez a lecke neked szól!
Teszt ikon 9 perc
Alföldi színészként a jól érthető és magabiztos beszéddel nap mint nap foglalkozik. Elmondja, hogyan fejlesztheted a hangodat, a memóriádat és a szókincsedet.
Teszt ikon 14 perc
Kiderül, a testbeszédedet, a mozgásodat és a megjelenésedet hogyan tudod a javadra fordítani. Tényleg fel lehet venni egy melegítőnadrágot az operába? Alföldi elmondja!
Teszt ikon 15 perc
Színházi válogatáson vagyunk, ahol Alföldi a gyakorlatban mutatja be, hogy a magabiztos, felkészült, bátor jelentkezőt mi különbözteti meg az átlagostól.
Teszt ikon 28 perc
Egy rögtönzött színházi próbán kiderül, hogyan instruál Alföldi, és miként tudunk egy ilyen helyzetből vezetőként és beosztottként is a legtöbbet kihozni a közös cél érdekében.
Teszt ikon 20 perc
Az igazi fejlődéshez arra is szükség van, hogy el tudd fogadni a környezet, a társaid visszajelzését, még akkor is, ha ez először kellemetlen. Tanulj meg eltávolodni a helyzettől, és gyakorolj önkritikát is.
Teszt ikon 16 perc
A karrier nem cél, hanem a munka eredménye. Legyen pontos elképzelésed arról, merre haladsz, tudd, pontosan hová szeretnél előrelépni. Alföldi szerint a karrier folyamatos figyelemből épül.
Teszt ikon 17 perc
Alföldi Róbert legfontosabb meggyőződéseiről vall: éld meg a pillanatot, legyél jelen, bátran és nyíltan vállald magad és az érzéseidet!
Teszt ikon 6 perc