Kiss Ádám

A hatásos előadásról

werkfilm

Werkfilm

árak

Árak

videó

11 epizód

Kiss Ádám

Kiss Ádám az ország egyik legismertebb humoristája. Közel 1500 fellépéssel a háta mögött meggyőződéssel vallja, hogy a bátorság és a hitelesség a hatásos előadás alapjai.

Gyakorlatiasan vezet végig azon, miként kell felépíteni egy jól strukturált előadást. Tippeket ad egy erős felütéshez, kiemeli a belső fordulópontok fontosságát és a maradandó zárás erejét. Ismerteti, hogyan tudod a színpadi jelenléteddel, a testbeszédeddel alátámasztani és mélyíteni a tartalmadat.

Megmutatja, hogyan használd a stílusodat, a szókincsedet vagy a hangodat egy hatásos előadás elemeként. Kiss Ádám a színpadi jelenlét egyik nagy mumusáról, a lámpalázról is mesél, és arra biztat, hogy gyakorolj, de merj kockáztatni, hiszen a fejlődés a komfortzónán kívül kezdődik.

Kiss Ádám hisz az élethosszig tartó tanulásban; azt javasolja, hogy feszegesd a határaidat és próbáld meg minden nap felülmúlni az előző napi önmagad.

Epizódok

1

Erről fog szólni az én MesterAkadémiám

Kiss Ádám a hatásos előadásról és a színpaddal való kapcsolatáról mesél.

2

A te témád, a te üzeneted

Kiss Ádám arra biztat, hogy olyan témát és főüzenetet válassz, amivel könnyen tudsz azonosulni. Ha te élvezed az előadásodat, akkor a közönséged is élvezni fogja.

3

Kezdés előtt: utolsó simítások

Tudnod kell, honnan hova szeretnél eljutni az előadásodban. A memorizálás során az előadás mérföldkövei lesznek számodra a mankók.

4

A jó kezdés fél siker

Egy erős felütéssel nyert ügyed van: megalapozza az egész előadásodat, továbbá segít felkelteni a közönséged érdeklődését irántad és a téma iránt.

5

A kibontakozás

Kiss Ádám szerint a mondanivalódat össze kell tudnod foglalni hat szóban. A belső üzeneteidet fokozatosan adagold a közönségnek az előadásod során.

Mutasd a többi epizódot is