Kiss Ádám
A hatásos előadásról

Kiss Ádám az ország egyik legismertebb humoristája. Közel 1500 fellépéssel a háta mögött meggyőződéssel vallja, hogy a bátorság és a hitelesség a hatásos előadás alapjai.

Gyakorlatiasan vezet végig azon, miként kell felépíteni egy jól strukturált előadást. Tippeket ad egy erős felütéshez, kiemeli a belső fordulópontok fontosságát és a maradandó zárás erejét. Ismerteti, hogyan tudod a színpadi jelenléteddel, a testbeszédeddel alátámasztani és mélyíteni a tartalmadat.

Megmutatja, hogyan használd a stílusodat, a szókincsedet vagy a hangodat egy hatásos előadás elemeként. Kiss Ádám a színpadi jelenlét egyik nagy mumusáról, a lámpalázról is mesél, és arra biztat, hogy gyakorolj, de merj kockáztatni, hiszen a fejlődés a komfortzónán kívül kezdődik.

Kiss Ádám hisz az élethosszig tartó tanulásban; azt javasolja, hogy feszegesd a határaidat és próbáld meg minden nap felülmúlni az előző napi önmagad.


Video ikon 11 epizód
Kiss Ádám a hatásos előadásról és a színpaddal való kapcsolatáról mesél.
Teszt ikon 7 perc
Kiss Ádám arra biztat, hogy olyan témát és főüzenetet válassz, amivel könnyen tudsz azonosulni. Ha te élvezed az előadásodat, akkor a közönséged is élvezni fogja.
Teszt ikon 14 perc
Tudnod kell, honnan hova szeretnél eljutni az előadásodban. A memorizálás során az előadás mérföldkövei lesznek számodra a mankók.
Teszt ikon 7 perc
Egy erős felütéssel nyert ügyed van: megalapozza az egész előadásodat, továbbá segít felkelteni a közönséged érdeklődését irántad és a téma iránt.
Teszt ikon 12 perc
Kiss Ádám szerint a mondanivalódat össze kell tudnod foglalni hat szóban. A belső üzeneteidet fokozatosan adagold a közönségnek az előadásod során.
Teszt ikon 10 perc
A befejező rész az az élmény, amivel a közönségedet útjára engeded, amit rólad és az előadásodból hazavisznek. A lezárásod legyen maradandó!
Teszt ikon 6 perc
Humoristaként Kiss Ádám naponta foglalkozik a színpadi jelenléttel. Segít megérteni, hogy a testbeszédeddel miként tudod alátámasztani és mélyíteni a tartalmadat.
Teszt ikon 12 perc
Kiss Ádám elmondja, miként teremts és tarts fenn kapcsolatot a közönséggel szemkontaktus segítségével. A szavak embereként segít, hogyan fejleszd a szókincsedet, a hangodat.
Teszt ikon 8 perc
Kiss Ádám a színpadi jelenlét egyik nagy mumusáról, a lámpalázról, és az azzal való küzdelemről mesél. Arra biztat, hogy merj kockáztatni, hiszen – mint az élet minden területén – itt is a komfortzónán kívül kezdődik a fejlődés.
Teszt ikon 12 perc
Kiss Ádám bemutatja a tudatos énmárka alapjait, amit a mindennapokban akkor is építesz magadról, amikor nem is gondolnád.
Teszt ikon 11 perc
Kiss Ádám hisz az élethosszig tartó tanulásban; azt javasolja, hogy légy bátor, feszegesd a határaidat, fejlődj, inspirálódj – és minden nap próbáld meg felülmúlni előző napi önmagad.
Teszt ikon 11 perc