Lakatos Márk
A stílusszabályok lazításáról

Lakatos Márk gyerekkorától hisz benne, hogy az öltözködés egy felhőtlen játék, amelynek csak a fantáziánk szabhat határt. Arra biztat, hogy első lépésként érdemes megtanulnod a szabályokat, hogy, ha úgy hozza kedved, akár bátran meg is szeghesd őket. Kurzusában a játékos, lezser, laza szabálykövetés lesz a vezérfonal, ami a szakma nemzetközi képviselői szerint is az igazi elegancia és sikk alapja.

Márk arra biztat, hogy ismerd meg, ki vagy ma te, barátkozz meg a testeddel, az arcoddal, a színeiddel. Hisz benne, hogy az öltözködéssel való jól irányított kommunikációhoz nincs szükség egy három szekrényes gardróbra. Ha megvan az önismereted, akkor viszonylag kevés ruhadarabból álló kapszula gardróbbal is nagyon jól fogsz boldogulni.

Készíts Márk segítségével egy lifestyle vizsgálatot, ismerd meg az alaktípusodat, tudd meg, hogyan kommunikálhatsz tudatosan a színekkel és tanuld meg, hogyan tudsz vagányan és lezserül stylingolni olyan ikonikus ruhadarabokat, amik valószínűleg a te gardróbodban is ott lapulnak. Törd meg a szigorú szabályokat és alakítsd a személyiségedre a ruhatáradat!


Video ikon 7 epizód
Lakatos Márk videókurzusában arra biztat, hogy kezeld lazábban a stílusodat!
Teszt ikon 3 perc
Lakatos Márk arra biztat, hogy ismerd meg az alkattípusodat. Ha megismered a tested szabályszerűségeit, onnan már könnyebb lesz szabadon bánnod vele, de az öltözködésben mindig az a legfontosabb, hogy ne görcsölj rá semmire.
Teszt ikon 16 perc
A különböző színek hatnak ránk: rezgésük és jelentéstartalmuk van. Lakatos Márk megtanít, hogyan üzenhetsz a színekkel vagy akár formázhatod velük tudatosan a sziluettedet! Meleg vagy hideg színtípus? Tudd meg, melyik vagy te!
Teszt ikon 14 perc
Fogadjunk, hogy a te szekrényedben is lóg legalább egy fehér ing. Lakatos Márk megmutatja, hogyan viseld sikkesen és lazán ezt a ruhadarabot, ami gyakorlatilag a strandtól egészen a tárgyalóteremig megállja a helyét.
Teszt ikon 12 perc
A stílusos outfitek titka a laza megjelenés. Lakatos Márk megmutatja, hogyan változtathatod meg a megjelenésed egy jól kombinált nadrágkosztümmel, ami egy elegáns, szolidan nőies, vagy akár pimaszul vagány viselet is lehet.
Teszt ikon 15 perc
Mini, midi, maxi? Lakatos Márk segít, hogy megtaláld a számodra tökéletes szoknyákat és ruhákat, amelyek sokoldalúan variálhatóak, ha ügyesen választasz, több szezont is kibírnak és formabontóan kombinálható alapdarabjai lehetnek egy kapszularuhatárnak.
Teszt ikon 13 perc
Egy teljesen egyszerű fehér pólót is felvehetsz nagyon különböző alkalmakra. A lényeg mindig a „hogyan?” kérdése. Lakatos Márk az utolsó epizódban elárulja, hogyan játssz a hatás - ellenhatás elve mentén az outfitjeiddel és a kiegészítőkkel.
Teszt ikon 11 perc