Gere Andrea beleszületett, Sauska Krisztián felnőttként talált rá, de mindkettőjük életévé és szenvedélyévé vált a borok világa.
Kurzusukban ledöntik a bor körüli tabukat. Mesélnek a magyar borvidékek jellegzetességeiről, a borkészítési folyamat összetettségéről, különböző szőlőfajtákról és arról, milyen ételhez mit érdemes inni. Elsősorban mégis abban segítenek, hogyan kezdj el borokat kóstolni. A legfontosabb, hogy legyél kíváncsi, fogj két tiszta poharat, két üveg bort és kezdj el beszélgetni róluk.
A bor összeköt. A bor mesél és meséltet. A bort nem kell túlmisztifikálni. Kapj választ kérdésekre, amiket eddig nem mertél feltenni, és élvezd Gere Andreával és Sauska Krisztiánnal közösen a borok megismerésének útját.
Gere Andrea és Sauska Krisztián megosztják a személyes történetüket, és arra biztatnak, hogy indulj el te is a borral való ismerkedés útján.
Kiderül, hogyan válaszd ki az első kóstolásokhoz a megfelelő borokat, és praktikus tanácsokat kapsz a kezdő lépésekhez is.
Andrea és Krisztián elmondják, milyen szempontokra figyelj egy-egy bor kóstolásakor. Nézz, szagolj, ízlelj!
Tudd meg, mi történik a szőlőben és a pincészetben! Andrea és Krisztián elmesélik, mennyi munka van egy pohár jó bor mögött.
Az ismerkedést a könnyen megfejthető, könnyed, üde, gyümölcsös fehérborokkal kezdd, mert ezek hozzák közel a borokat a szívedhez!