Nánási Pál

A fotózás alapjairól

werkfilm

Werkfilm

árak

Árak

videó

13 epizód

Nánási Pál

Nánási Pál az egyik legismertebb fotós az országban. Meggyőződéssel vallja, hogy az őszinte pillanatok megörökítésének kivételes ereje van.

Nánási a fotózás alapjairól szóló kurzusában végigvezet a fotózás műfaji sajátosságain, a különböző témaválasztási helyzeteken, a fényképezőgépek típusain, a szükséges beállításokon, a fotózás alapelvein, a komponálás rejtelmein és az utómunka legfontosabb feladatain.

A saját műtermében zajló portréfotózáson igazolja meggyőződését: egy jó portréfotós ismérve a teljes bizalom kialakítása a modellel.

A kurzusban felesége, Ördög Nóra is feltűnik, hogy közösen beszéljenek a vlogolás rejtelmeiről.

Epizódok

1

Erről fog szólni az én MesterAkadémiám

2

A fotózás szenvedélye

Mindenkinek a zsebében ott van a kamera, a világ pedig tele van olyan pillanatokkal, amiket le lehet fotózni. Nánási arra biztat, hogy ne csak fejben fotózzunk! Arra bátorít, hogy örökíts meg minél több pillanatot! Keresd meg a saját szenvedélyedet a fotózásban, mert ez hatalmas erővel fog húzni a siker felé.

3

Találd meg a műfajodat!

Riport? Tárgy? Portré? Nánási betekintést ad a fotós műfajok sajátosságaiba, hogy ki tudd választani azt az irányt, amivel a leginkább azonosulni tudsz!

4

Fotózás lépésről lépésre: az alapbeállítások

Gyakorlati példán keresztül tanuljuk meg a fotózás három alapértékének, a záridőnek, a rekesznyílásnak és a fényérzékenységnek a viszonyát és beállításait.

5

Hogyan válassz kamerát?

Az első fényképezőgéped már ott van a zsebedben: a telefonod az. De ha valami komolyabbra vágynál, Nánási végigvezet a gépek evolúcióján, és segít a választásban.

Mutasd a többi epizódot is