Kende-Hofherr Krisztina
A személyes márkaépítésről

Kriszta vallja, hogy bárki is legyél, ha nem kommunikálsz, lemaradsz. Hisz benne, hogy jól megtervezett kommunikációval bármivé fel tudod építeni magadat. Kurzusában megmutatja, hogyan tűnj ki a tömegből, miként hallasd a hangodat és hogyan valósítsd meg önmagadat.

Utat mutat, hogyan találd meg az egyediségedet és a hozzá kapcsolódó címkéidet, amikre építhetsz. Megismerheted, milyen az igazán hatékony tartalomgyártási hozzáállás, és azt is, miként tudod ezen keresztül hitelesen elmesélni a történetedet.

Tippeket ad, hogyan tudsz kapcsolatokat építeni, majd igazi közösséget formálni a követőidből. Megtanulhatod kiaknázni az algoritmusokat úgy, hogy elkötelezett bázisod alakuljon ki, és így üzletszerzésre tudd használni ezeket a felületeket.

Nem kell minden platformon jelen lenned, de ahhoz, hogy erről tudatos döntést hozhass, fontos ismerned, hogy hol, kiket és hogyan tudsz elérni. Válj a szakterületed véleményformálójává, és tanuld meg elkérni az árat azért, amit igazán szeretsz csinálni!


Video ikon 7 epizód
Kriszta szerint aki nem kommunikál, az lemarad. Kurzusában megmutatja, hogyan tűnj ki a tömegből, milyen módon hallasd a hangodat, miként valósítsd meg önmagadat.
Teszt ikon 3 perc
Kriszta megmutatja, hogyan találd meg az egyéniségét és miként mutasd azt meg tudatosan a világnak. Ne feledd, minden egyes ziccer, amit nem használsz ki, elvesztegetett lehetőség.
Teszt ikon 13 perc
Olyan célcsoport, hogy mindenki, nem létezik. Kriszta arra biztat, hogy csukd be a szemed, majd képzeld magad elé azt a személyt, akihez szólni szeretnél. Akkor lesz nyert ügyed, ha a célcsoport fejében lévő kérdésekre nálad van meg a válasz.
Teszt ikon 10 perc
A networking és a kapcsolatépítés elengedhetetlen a sikerhez. Mindenkit nem ismerhetsz. Kriszta megtanítja, hogyan használd jól a business etikettet és miként juss el a segítségével azokhoz, akiken keresztül már eljuthatsz bárkihez.
Teszt ikon 14 perc
Az árad is elhelyez egy márkatérképen. Kriszta vallja: te is egyedi és megismételhetetlen vagy. Megmutatja, hogyan térképezd fel a versenytársaidat, miként kommunikáld az értékeidet, hogyan számold ki, mennyit ér az időd, s végül hogyan mondd ki magabiztosan az áradat.
Teszt ikon 14 perc
Az emberi történetekhez kapcsolódunk, nem a lexikonokhoz. Kriszta szerint fontos a vizuális történetmesélés, de még fontosabb, hogy személyes és önazonos legyél. Utat mutat, miként tudod a követőbázisodat elkötelezni magad mellett.
Teszt ikon 11 perc
Nem kell minden platformon jelen lenned, de ahol ott vagy, arról tudd, miért vagy ott. Kriszta megmutatja, hogyan használd az algoritmusokat, és miként érd el, hogy a követőid minél több időt töltsenek az oldaladon.
Teszt ikon 11 perc