Ördög Nóra

Az elvárások megszelídítéséről

werkfilm

Werkfilm

árak

Árak

videó

7 epizód

Ördög Nóra

Ördög Nóra életének egyik legnagyobb feladata volt megtanulni, hogy anélkül is szerethető a világ számára, ha nem bizonyít egyfolytában mindenkinek. Kurzusában elárulja, hogyan
lépett ki a keretek közül és vált a mórahalmi lányból Magyarország első számú műsorvezetőjévé.

Arra sarkall, hogy tanuld meg felismerni és megkülönböztetni egymástól a saját belső vágyaidat, az őszinte céljaidat a csupán kívülről érkező elvárásoktól, amiknek tudat alatt szeretnél görcsösen megfelelni.
Elárulja, hogyan kell kezelni a külvilágtól érkező kritikát és átalakítani fejlődési lehetőséggé.

Arra biztat, hogy ne félj a változástól és tanulj meg nemet mondani, meghúzni a határaidat. Hisz a fokozatosság elvében és abban, hogy az őszinteség és az önazonosság elengedhetetlen a hosszú távú sikerhez.

Mesterünk úgy látja, sokszor a megfelelési vágya vitte előre, és a mai napig hasznos energia az életében. Célja, hogy megmutassa neked, ő hogyan próbál priorizálni és rendszerezni az élete különböző területei között, illetve rendet tartani a rengeteg elvárásban.

Epizódok

1

Erről fog szólni az én MesterAkadémiám

2

Alakítsd át erőforrássá a gyerekkori elvárásokat!

Nóra elárulja, honnan merítette a bátorságot, ami alapján meghozta élete meghatározó döntéseit. Hisz benne, hogy nincs rossz döntés, csak döntés van. Az adott helyzetben kell odarakni magadat, és aztán rátenni még egy lapáttal.

3

Határozd meg, hogy ki szeretnél lenni és merre tartasz!

Mesterünk sosem mondott nemet félelemből a kihívásokra. Mindig az esélyt látta, és téged is arra biztat, hogy a lehetséges sikert lásd, ne a kudarcot. Így sosem lesz az a bizonyos „miért nem tettem meg korábban” érzésed.

4

Így birkózz meg a kívülről érkező elvárásokkal!

Mesterünk elárulja, hogy mindig is élt benne a bizonyítási vágy a külvilág felé. Megosztja, miért fontos bizonyos pontokon merész döntéseket hozni, leválasztani a külvilágtól érkező kritikát, meghúzni a határaidat, és nemet mondani.

5

Teremts szövetséget a párkapcsolatodban!

Nóra és Pali folyamatosan tanulják egymást. Hisznek benne, hogy ha pontosan ismered a párodat és a reakcióit, tudni fogod azt is, mikor és hogyan szabad kérni tőle – úgy, hogy közben tiszteletben tartod a másik szerepét és határait is.

Mutasd a többi epizódot is