Ördög Nóra
Az elvárások megszelídítéséről

Ördög Nóra életének egyik legnagyobb feladata volt megtanulni, hogy anélkül is szerethető a világ számára, ha nem bizonyít egyfolytában mindenkinek. Kurzusában elárulja, hogyan
lépett ki a keretek közül és vált a mórahalmi lányból Magyarország első számú műsorvezetőjévé.

Arra sarkall, hogy tanuld meg felismerni és megkülönböztetni egymástól a saját belső vágyaidat, az őszinte céljaidat a csupán kívülről érkező elvárásoktól, amiknek tudat alatt szeretnél görcsösen megfelelni.
Elárulja, hogyan kell kezelni a külvilágtól érkező kritikát és átalakítani fejlődési lehetőséggé.

Arra biztat, hogy ne félj a változástól és tanulj meg nemet mondani, meghúzni a határaidat. Hisz a fokozatosság elvében és abban, hogy az őszinteség és az önazonosság elengedhetetlen a hosszú távú sikerhez.

Mesterünk úgy látja, sokszor a megfelelési vágya vitte előre, és a mai napig hasznos energia az életében. Célja, hogy megmutassa neked, ő hogyan próbál priorizálni és rendszerezni az élete különböző területei között, illetve rendet tartani a rengeteg elvárásban.


Video ikon 7 epizód
Ördög Nóra kurzusában arra sarkall, hogy tanuld meg felismerni és megkülönböztetni egymástól a saját belső vágyaidat a kívülről érkező elvárásoktól!
Teszt ikon 3 perc
Nóra elárulja, honnan merítette a bátorságot, ami alapján meghozta élete meghatározó döntéseit. Hisz benne, hogy nincs rossz döntés, csak döntés van. Az adott helyzetben kell odarakni magadat, és aztán rátenni még egy lapáttal.
Teszt ikon 15 perc
Mesterünk sosem mondott nemet félelemből a kihívásokra. Mindig az esélyt látta, és téged is arra biztat, hogy a lehetséges sikert lásd, ne a kudarcot. Így sosem lesz az a bizonyos „miért nem tettem meg korábban” érzésed.
Teszt ikon 14 perc
Mesterünk elárulja, hogy mindig is élt benne a bizonyítási vágy a külvilág felé. Megosztja, miért fontos bizonyos pontokon merész döntéseket hozni, leválasztani a külvilágtól érkező kritikát, meghúzni a határaidat, és nemet mondani.
Teszt ikon 15 perc
Nóra és Pali folyamatosan tanulják egymást. Hisznek benne, hogy ha pontosan ismered a párodat és a reakcióit, tudni fogod azt is, mikor és hogyan szabad kérni tőle – úgy, hogy közben tiszteletben tartod a másik szerepét és határait is.
Teszt ikon 15 perc
Nórának anyaként és vezetőként is nagy felismerései voltak az úton, és hisz benne, hogy azokat a bizonyos „aha” élményeket kell meglátni. Felismerte, hogy ösztönösen csinál jól dolgokat, és megtanulta ezeket tudatosítani magában.
Teszt ikon 13 perc
Nóra az élet ritka ajándékának tekinti, amikor valamit le tud húzni a „todo” listájáról, és ezeket tudatosan meg is ünnepeli. Arra biztat, hogy tanuld meg te is megveregetni a saját válladat, és találd meg a szelepet, amivel ki tudod engedni a napi nyomást.
Teszt ikon 14 perc