Orvos-Tóth Noémi
A párkapcsolati játszmákról

Orvos-Tóth Noémi kurzusában elindít az önismereti utadon, a játszmák világán végigvezetve tanít meg eligazodni az emberi kapcsolataid szabályrendszerében. Segít feltárni a belső mozgatórugóidat, és megmutatja, milyen láthatatlan erők dolgoznak benned.

Elárulja, hogyan tudod elkerülni a játszmákat és azt, hogy a párkapcsolataidban ugyanazokat a végeláthatatlan hibás köröket fusd újra és újra. Ismerned kell saját magadat, miközben ugyanígy nyitottnak kell lenned arra is, hogy a másikban mi zajlik.

Hisz benne, hogy a boldogság kulcsa nem más, mint a másik ember, elsősorban maguk az emberi kapcsolataink határozzák meg, hogy jól vagyunk-e a bőrünkben. Hidd el, ha tudatossá válsz és változni kezdesz, a kapcsolataid is változni fognak.

A kurzusban újabb és újabb kérdésekkel fogsz találkozni. Noémi arra biztat, hogy tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket, keresd meg rájuk az őszinte válaszokat. Hisz benne, hogy ezek visznek majd előre a fejlődésben.


Video ikon 7 epizód
Orvos-Tóth Nomémi kurzusában a játszmák világán végigvezetve tanít meg eligazodni az emberi kapcsolataid szabályrendszerében.
Teszt ikon 3 perc
Ismerd meg a saját működésed és azt, hány ember él valójában benned. Orvos-Tóth Noémi megtanít, miként kezeld tudatosan, hogy melyik én-állapotból kommunikálsz. Rávilágít arra is, miért olyan fontos, hogy mindig biztosan azt mondd, amit valójában gondolsz.
Teszt ikon 17 perc
Van-e értelme az igazit keresni? Miként befolyásolja már az ismerkedést is, hogy mit tanultál a szüleidtől gyerekkorodban a szeretetről? Orvos-Tóth Noémi beavat abba, hogyan tudsz egészséges belső képet kialakítani magadról és a másikról.
Teszt ikon 14 perc
Noémi megtanít, miként ismerd fel, hogy egy játszmába keveredtél. Mik egy játszma mozgatórugói, hogyan tudod elkerülni őket, s mit tehetsz azért, hogy ne fusd újra és újra ugyanazokat a sehova nem vezető köröket az életedben és a párkapcsolatodban.
Teszt ikon 16 perc
Miközben felnőttél, te is örökre a gyereke maradsz valakinek. A szülői kapcsolódások nagyon nagy hatással vannak rád és a párkapcsolatodra is. Noémi megosztja veled, hogyan tudod elkerülni az após-anyós játszmákat, miként tudsz harmonikus kapcsolatot kialakítani és meghúzni az egészséges határokat.
Teszt ikon 14 perc
A szakítás ritkán történik mindkét fél akaratából. Az egyik fél még maradna, miközben a másik már kifelé igyekszik. Mit tehetsz, hogy ne csússz bele szakítós játszmákba? Hogyan dolgozd fel a veszteséget? Miért fontos a két kapcsolat között egyedül töltött idő?
Teszt ikon 13 perc
Hogyan kerülhetsz abba az állapotba, amikor nem azért teszel valamit, mert kell, és nem azért nem teszed, mert tilos? A válasz: az önismereten keresztül! Tedd meg az első lépéseket Noémivel, hogy ne ismételd életed végéig ugyanazokat a negatív köröket, hogy tudatossággal, önreflexióval korrigálni tudj rajtuk!
Teszt ikon 14 perc