Orvos-Tóth Noémi

A párkapcsolati játszmákról

werkfilm

Werkfilm

árak

Árak

videó

7 epizód

Orvos-Tóth Noémi

Orvos-Tóth Noémi kurzusában elindít az önismereti utadon, a játszmák világán végigvezetve tanít meg eligazodni az emberi kapcsolataid szabályrendszerében. Segít feltárni a belső mozgatórugóidat, és megmutatja, milyen láthatatlan erők dolgoznak benned.

Elárulja, hogyan tudod elkerülni a játszmákat és azt, hogy a párkapcsolataidban ugyanazokat a végeláthatatlan hibás köröket fusd újra és újra. Ismerned kell saját magadat, miközben ugyanígy nyitottnak kell lenned arra is, hogy a másikban mi zajlik.

Hisz benne, hogy a boldogság kulcsa nem más, mint a másik ember, elsősorban maguk az emberi kapcsolataink határozzák meg, hogy jól vagyunk-e a bőrünkben. Hidd el, ha tudatossá válsz és változni kezdesz, a kapcsolataid is változni fognak.

A kurzusban újabb és újabb kérdésekkel fogsz találkozni. Noémi arra biztat, hogy tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket, keresd meg rájuk az őszinte válaszokat. Hisz benne, hogy ezek visznek majd előre a fejlődésben.

Epizódok

1

Erről fog szólni az én MesterAkadémiám

2

Értsd meg magadat és a másikat!

Ismerd meg a saját működésed és azt, hány ember él valójában benned. Orvos-Tóth Noémi megtanít, miként kezeld tudatosan, hogy melyik én-állapotból kommunikálsz. Rávilágít arra is, miért olyan fontos, hogy mindig biztosan azt mondd, amit valójában gondolsz.

3

Hogyan hatnak rád a láthatatlan erők az ismerkedésben?

Van-e értelme az igazit keresni? Miként befolyásolja már az ismerkedést is, hogy mit tanultál a szüleidtől gyerekkorodban a szeretetről? Orvos-Tóth Noémi beavat abba, hogyan tudsz egészséges belső képet kialakítani magadról és a másikról.

4

Ismerd fel a játszmákat, és hogy miért játszod őket!

Noémi megtanít, miként ismerd fel, hogy egy játszmába keveredtél. Mik egy játszma mozgatórugói, hogyan tudod elkerülni őket, s mit tehetsz azért, hogy ne fusd újra és újra ugyanazokat a sehova nem vezető köröket az életedben és a párkapcsolatodban.

5

Így válj le a szüleidről, és húzd meg a határokat!

Miközben felnőttél, te is örökre a gyereke maradsz valakinek. A szülői kapcsolódások nagyon nagy hatással vannak rád és a párkapcsolatodra is. Noémi megosztja veled, hogyan tudod elkerülni az após-anyós játszmákat, miként tudsz harmonikus kapcsolatot kialakítani és meghúzni az egészséges határokat.

Mutasd a többi epizódot is