Kapitány István
A győztes csapatról

Kapitány István a Shell globális alelnökeként a világ összes Shell-kútjáért felel. Ma nincs nála sikeresebb magyar menedzser a világon, ő a megalkotója a Smart kártyának és a V-Power üzemanyagoknak is.

„A sikerhez vásárra kell vinned a bőrödet, az élet minden területén” – állítja MesterAkadémia kurzusában. Kapitány vallja, hogy mindenki bajnok akar lenni. Kurzusában elárulja neked, hogyan állítsd össze a győztes csapatot. „Nem 11 Messit kell keresned, hanem mindenkinek meg kell találni a helyét, ahol a legjobban teljesít” – mondja, és meg is mutatja, ő hogyan csinálta karrierje során.

Úgy véli, kell hozzá egy kis varázslat is. Legyen egy történeted, amivel meggyőzöd a csapatodat, hogy mögéd és a stratégia mögé álljanak! Szerinte döntő az is, mi történik, amikor a vezetőt kivesszük a képletből. „Mindenki olyan jó vezető, ahogy a csapata működik nélküle” – vallja.

Arra biztat, vezetőként elsődleges célod legyen felismerni és gondozni a tehetséget, továbbá az, hogy csapattagjaid többet érjenek el, mint amit ők valaha elképzeltek saját magukról.


Video ikon 7 epizód
Kapitány István kurzusában elárulja, hogyan állítsd össze a győztes csapatot, és meg is mutatja, ő hogyan csinálta ezt karrierje során.
Teszt ikon 2 perc
Kapitány István szerint a jó vezető meztelen király, egy a sok közül. Mesterünk a saját történetén keresztül mutatja meg, hogy vezetőként mindig színpadon kell lenned, sosem bújhatsz el. Megosztja veled a legfontosabb vezetői értékeit.
Teszt ikon 11 perc
Kapitány István szerint mindenki pont annyit tud elérni, amennyi a maga számára a legmagasabban elképzelhető cél. Kérdés, te mint vezető hova teszed számára a lécet. Istvánnak meggyőződése, hogy a győzelem és sikerek eléréséhez az első lépés a közös jövőkép és a tiszta stratégia meghatározása.
Teszt ikon 13 perc
Mindenki bajnok akar lenni – vallja Kapitány, aki konkrét tippeket ad arra, miként tudod elérni, hogy a csapatod beálljon mögéd, és kételkedés nélkül higgyen abban: együtt képesek vagytok a győzelemre.
Teszt ikon 13 perc
Kapitány úgy véli, nincs tehetség nélküli csapat, csak rossz vezetők vannak. Elárulja neked a legjobban teljesítő csapatok titkát, valamint azt, hogyan tudsz minél sokszínűbb tehetségeket választva világklasszis csapatot összeállítani.
Teszt ikon 14 perc
Vezetőként nem kell mindenhez értened. Kapitány István megtanít arra, hogyan tudod megtalálni a munkatársaid rejtett tehetségét, és miként lehetséges, hogy többet érjenek el, mint amit valaha gondoltak magukról.
Teszt ikon 13 perc
Kapitány saját napirendjén keresztül mutatja be, milyen vezérelvek alapján priorizál és hogyan osztja be hatékonyan az idejét. Megtanít, hogy a nemet mondás a túlélés záloga, és segít neked, miként kerüld el az egyik legnagyobb vezetői hibát: azt, hogy a fontos dolgokra nem marad időd.
Teszt ikon 16 perc