Kapitány István

A győztes csapatról

werkfilm

Werkfilm

árak

Árak

videó

7 epizód

Szakmai partnerünk:

Kapitány István

Kapitány István a Shell globális alelnökeként a világ összes Shell-kútjáért felel. Ma nincs nála sikeresebb magyar menedzser a világon, ő a megalkotója a Smart kártyának és a V-Power üzemanyagoknak is.

„A sikerhez vásárra kell vinned a bőrödet, az élet minden területén” – állítja MesterAkadémia kurzusában. Kapitány vallja, hogy mindenki bajnok akar lenni. Kurzusában elárulja neked, hogyan állítsd össze a győztes csapatot. „Nem 11 Messit kell keresned, hanem mindenkinek meg kell találni a helyét, ahol a legjobban teljesít” – mondja, és meg is mutatja, ő hogyan csinálta karrierje során.

Úgy véli, kell hozzá egy kis varázslat is. Legyen egy történeted, amivel meggyőzöd a csapatodat, hogy mögéd és a stratégia mögé álljanak! Szerinte döntő az is, mi történik, amikor a vezetőt kivesszük a képletből. „Mindenki olyan jó vezető, ahogy a csapata működik nélküle” – vallja.

Arra biztat, vezetőként elsődleges célod legyen felismerni és gondozni a tehetséget, továbbá az, hogy csapattagjaid többet érjenek el, mint amit ők valaha elképzeltek saját magukról.

Epizódok

1

Erről fog szólni az én MesterAkadémiám

Kapitány István betekintést ad kurzusába a győztes csapat vezetéséről.

2

Állítsd magad mögé a csapatot!

Kapitány István szerint a jó vezető meztelen király, egy a sok közül. Mesterünk a saját történetén keresztül mutatja meg, hogy vezetőként mindig színpadon kell lenned, sosem bújhatsz el. Megosztja veled a legfontosabb vezetői értékeit.

3

Minden a közös célokkal kezdődik!

Kapitány István szerint mindenki pont annyit tud elérni, amennyi a maga számára a legmagasabban elképzelhető cél. Kérdés, te mint vezető hova teszed számára a lécet. Istvánnak meggyőződése, hogy a győzelem és sikerek eléréséhez az első lépés a közös jövőkép és a tiszta stratégia meghatározása.

4

Így kötelezd el a csapatodat!

Mindenki bajnok akar lenni – vallja Kapitány, aki konkrét tippeket ad arra, miként tudod elérni, hogy a csapatod beálljon mögéd, és kételkedés nélkül higgyen abban: együtt képesek vagytok a győzelemre.

5

Találd meg a tagok helyét a csapatban!

Kapitány úgy véli, nincs tehetség nélküli csapat, csak rossz vezetők vannak. Elárulja neked a legjobban teljesítő csapatok titkát, valamint azt, hogyan tudsz minél sokszínűbb tehetségeket választva világklasszis csapatot összeállítani.

Mutasd a többi epizódot is