D. Tóth Kriszta

Az álomötleted megvalósításáról

werkfilm

Werkfilm

árak

Árak

videó

9 epizód

D. Tóth Kriszta

Újságíró, médiavállalkozó, híradós, talkshow-házigazda, regényíró. D. Tóth Kriszta igazi útkereső, újrakezdő. MesterAkadémiájában megosztja veled élete legnagyobb váltásának történetét, és azt, hogy közben hogyan teremtette meg életében az egyensúlyt.


Saját tapasztalataiból merítve végigkísér a megvalósítás útján, és közben arra bátorít, hogy ha van egy ötleted, vágj bele te is! Segít, miként indulj el az önvizsgálat és önmegvalósítás útján, hogyan támaszkodj az erősségeidre, hogyan légy magabiztos és miként állj ki magadért nőként.


Változtatni sosem könnyű, sőt, sokszor félelmetes, hosszú és kompromisszumokkal járó folyamat, azonban mindez befektetés saját magadba, ami megtérül az úton.
Indulj el D. Tóth Kriszta kurzusával!

Epizódok

1

Erről fog szólni az én MesterAkadémiám

2

Ugorj az ismeretlenbe!

Ha úgy érzed, boldogtalan vagy, vegyél egy nagy levegőt, és ugorj az ismeretlenbe! D. Tóth Krisztától lendületet és útmutatást kapsz a változtatáshoz.

3

Itt az ideje, hogy változtass!

Kriszta ebben a részben megosztja veled, hogyan találd meg te is a problémáid gyökerét! Vizsgáld meg önmagad, tedd fel magadnak a megfelelő kérdéseket, találd meg a flow élményeket, és indulj el a megújulás útján!

4

Találd meg az álomötleted!

Van olyan ötleted, amely visszatérően ott motoszkál benned? Itt az idő, hogy megvalósítsd! Kriszta ebben a részben egy álomötlet megvalósításának kezdeti lépéseiről és nehézségeiről tanít, a WMN példáján keresztül.

5

Így állj a csapatod élére!

Nem kell egyedül csinálnod! Ha megvan az ötleted, fertőzd meg vele a környezetedet és gyűjts magad köré támogatókat. Kriszta elmeséli, hogyan építette fel a WMN csapatát, és milyen nehézségekkel küzdött meg, hogy főnökből vezetővé válhasson.

Mutasd a többi epizódot is