D. Tóth Kriszta
Az álomötleted megvalósításáról

Újságíró, médiavállalkozó, híradós, talkshow-házigazda, regényíró. D. Tóth Kriszta igazi útkereső, újrakezdő. MesterAkadémiájában megosztja veled élete legnagyobb váltásának történetét, és azt, hogy közben hogyan teremtette meg életében az egyensúlyt.

Saját tapasztalataiból merítve végigkísér a megvalósítás útján, és közben arra bátorít, hogy ha van egy ötleted, vágj bele te is! Segít, miként indulj el az önvizsgálat és önmegvalósítás útján, hogyan támaszkodj az erősségeidre, hogyan légy magabiztos és miként állj ki magadért nőként.

Változtatni sosem könnyű, sőt, sokszor félelmetes, hosszú és kompromisszumokkal járó folyamat, azonban mindez befektetés saját magadba, ami megtérül az úton. Indulj el D. Tóth Kriszta kurzusával!


Video ikon 9 epizód
D. Tóth Kriszta saját tapasztalataiból merítve végigkísér egy ötlet megvalósításának útján, és közben arra bátorít, hogy vágj bele te is!
Teszt ikon 3 perc
Ha úgy érzed, boldogtalan vagy, vegyél egy nagy levegőt, és ugorj az ismeretlenbe! D. Tóth Krisztától lendületet és útmutatást kapsz a változtatáshoz.
Teszt ikon 10 perc
Kriszta ebben a részben megosztja veled, hogyan találd meg te is a problémáid gyökerét! Vizsgáld meg önmagad, tedd fel magadnak a megfelelő kérdéseket, találd meg a flow élményeket, és indulj el a megújulás útján!
Teszt ikon 8 perc
Van olyan ötleted, amely visszatérően ott motoszkál benned? Itt az idő, hogy megvalósítsd! Kriszta ebben a részben egy álomötlet megvalósításának kezdeti lépéseiről és nehézségeiről tanít, a WMN példáján keresztül.
Teszt ikon 13 perc
Nem kell egyedül csinálnod! Ha megvan az ötleted, fertőzd meg vele a környezetedet és gyűjts magad köré támogatókat. Kriszta elmeséli, hogyan építette fel a WMN csapatát, és milyen nehézségekkel küzdött meg, hogy főnökből vezetővé válhasson.
Teszt ikon 14 perc
Egy jó vezető nem csupán a szakmájához ért, hanem az emberekhez is. Ha egy csapat élén állsz, nem csak szakmai kihívásokkal kell szembenézned nap mint nap, de érzelmekkel, konfliktusokkal is.
Teszt ikon 13 perc
Számít-e, ha nő vagy? Kriszta ebben a részben olyan példákat mutat be, amikor nőként más bánásmódban részesült, de hallunk olyan esetekről is, amikor ennek nem volt jelentősége.
Teszt ikon 9 perc
Kriszta megtanít, miként állj ki magadért, hogyan képviseld az ötletedet, hogyan tárgyalj, hozz meg döntéseket – és ami a legfontosabb: eközben pontosan tudd, hogy mennyit érsz!
Teszt ikon 12 perc
Kriszta megosztja veled, hogyan sikerült megteremtenie a munka, a család és önmaga háromszögében az egyensúlyt. Segít felismerni, hogyan határozhatod meg önmagad és miként találhatod meg a saját életed prioritásait!
Teszt ikon 14 perc